Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červen, 2012

Argument

No moje škola do které chodím už pět let nás domů propustila o 3 dny dřív (poslední dny jsme tam stejně jenom zahřívali židli). Na vysvědčení jsem měla jenom 1 dvojku. To je super když si vezmete že mi hrozila trojka. Ale táta ne že by to mohlo být lepší.Proč chce abych měla takové nudné stereotypní jednotvárné vysvědčení? Mamka náhodou, ta dvojka je tam takové oživení. Konečně prázdniny vážně si je zasloužíme...

Záhada poškrabaného CéDéčka

Taková blbinka spláclá večer a dneska upravená. Můžete číst pokud chcete znát můj názor... Máte rádi trendovou hudbu já teda ne. Klidně poslouchám staré demo co bude za chvilku dvacet let staré. Vůbec nechápu proč se musí moje top cd poškrábat. To zas budu mít radost a vztekat se na cd přehrávač proč to cd nejde přehrát. Máme ve městě hudební oddělení tam vám půjčí cd zdarma. To mám zase radost že už se to zase seká. A rozhodně na mně nechodtě s Justinem Biebrem, teda pokud nechcete ať ty co budou mít smůlu že budou blízko mě - pobliju. Pro mě cd neupadají do zapomnění. Naštvala bych se a to hodně kdyby mi ho někdo zničil. CD jsou prostě klenoty a tečka! Ale vůbec nechápu proč se tak ráda škrábou... Víte co dělám s plakátem Justina Biebra? Vylepším si ho po svém... PS. Máte rádi tendy hadry já NE.

Brněnské sochy z písku

Obrázek
Tahle se mi líbíla ze všech nejvíc.Okamžitě jsem ji překřtila na zmrzlinu. A pokud to vážně chcete brát do detailů tak krásnou originální šílenou zmrzlinu v extravagantním květináči... - Zaměřte se na tu druhou sochu ne na ,zmrzlinu'. No není ,inspirativní ' ? Mějte se. Pokud jste někde zahlédli třešně tak dobrou chuť!